Jag tror mest på att ha konkreta handfasta råd och metoder att följa om man vill utvecklas. Alldeles för många människor läser bara en ”må bra” bok och just när dom läser den känns det bra. Men några dagar senare är dom på EXAKT samma ställe och har inte utvecklats något ALLS.

Därför tänkte jag ge konkreta tips och råd till vad du direkt kan applicera på ditt liv så det verkligen händer något på riktigt.

1 Gå ut och ragga

Ja denna första punkt är kanske den viktigaste. Det funkar såklart inte att läsa om ”tekniker” hur man ska kunna träffa tjejer. Man måste ge sig ut och prata med tjejer i verkligheten och få erfarenhet. Ingen blir bra över en natt men med träning blir man med tiden riktigt vass, oavsett ens bakgrund. Ett bra svenskt  forum för tips och trix och motivation är casanova lounge.

2 Penisförstoring

Ja du hörde rätt. För det första så fungerar det, även om många gapar om att det inte gör det. Enda sättet är att testa själv, vilket jag gjort, och ja det fungerar. Jag tror alla killar inser att en viss del av ens självförtroende kan sitta i kuken. Det behöver såklart inte alltid göra det, men om vi säger så här. En kille med riktigt stor penis har nästan alltid högt självförtroende. En kille med liten, not so much. Jag kan tipsa om att använda en penisförlängare. Då har du händerna fria och kan göra annat medan du får en större penis. Läs om penisförlängare här. Jag kan även tipsa om just min model: phallosan forte.

3 Bygg muskler

Lite liknande punkt 2. Nästan alla killar som lägger på sig massa muskler få högre självförtroende, självkänsla och liknande. Sen är det bra för kroppen att aktivera sig, du får mer testosteron, ja listan med fördelar kan göras mycket lång… Det är helt enkelt dumt att inte gå till gymmet och köra hårt direkt.

Satsa på 100% framgång för din egen skull!

Satsa på 100% framgång för din egen skull!