Hallå där

Jag har startat denna blogg för att skriva om game och personlig utveckling. Jag kommer skriva om tips, trix och vad som har funkat för mig. Målet är att nå ut till andra killar och sprida kunskap om ämnet.

Vad är Game?

Game kan ju betyda olika saker. Men en betydelse är ”spelet att som man ragga upp en kvinna”, simple as that. Det är det mest naturliga i världen (annars hade människan varit utdöd sedan länge). Men på senare år i västvärlden, och kanske speciellt i Sverige, har män blivit fruktansvärt mycket sämre på att ragga.

Förfallet av den västerländska mannen

vikingar.

Vikingar var hårda och orädda.

Som jag anser det så har den västerländska mannen blivit en mes. För bara några hundra år sedan var vi mentalt starka och vana vid hårda påfrestningar. För att inte tala om vikingar som stred med fara för livet utan att blinka.

Men idag är det jättemånga män som inte vågar säga hej till en tjej. Hur sjukt är inte det? Jättesjukt enligt mig. Vad beror detta då på? Det är såklart ett komplext problem och man kan inte ha ETT exakt svar. Men främst beror det på vårat välstånd konstigt nog. Desto bättre och tryggare vi får det desto mindre risker vågar vi ta.

En viking riskerade att få skallen klyvd av en yxa, tror du han skulle få hög puls av att gå fram till en tjej? Nej. Men självklart vill jag inte (och förhoppningsvis ingen annan) tillbaka till vikingatiden eller stenåldern. Det civiliserade moderna västerländska samhället är riktigt trevligt. Men det har sina brister, där då den största enligt mig är att folk (främst män) har blivit så mesiga.

Lösningen?

Lösningen är helt enkelt att ta sig själv i kragen och göra något åt saken. Alla män har en ”inre manlighet” som dom borde bejaka och släppa ut mer. Men genom år av uppfostran i ett supervadderat samhälle så förtrycks denna manlighet extremt mycket. Vissa killar, bland annat ”badboys” etc. står emot och kan ta för sig av allt kul livet erbjuder utan att bry sig, få alla tjejer dom vill etc. Men alla killar bör och kan utveckla sig själva till en högre nivå, både för sig själva men även för våra tjejer, dom behöver riktiga män!

Så, detta var en liten introduktion. Nu kör vi!